Riel | straatinfo

overige politie meldingen

Rechercheteam Riel breidt onderzoek uit naar Drenthe (4)

overige

Het rechercheteam van de politie Midden en West Brabant dat belast is met het onderzoeken naar een mogelijk misdrijf in een woning in Riel heeft gisteren in samenwerking met de politie in Drenthe een woning aan de Borgdererweg in Odoorn rondom afgezet. De recherche beschikt over aanwijzingen dat er in dit pand mogelijk sporen aanwezig zijn die in relatie staan met het onderzoek. Over deze relatie kan de politie in het belang van het onderzoek geen verdere mededelingen doen.
De politie sloot gisteren de woning in Odoorn hermetisch van de buitenwereld af nadat ze sporen aangetroffen had die mogelijk verband houden met het sporenbeeld wat in de woning aan de Tilburgseweg in Riel gevonden is. Technische rechercheurs zijn in de woning gestart met een uitgebreid technisch en tactisch onderzoek. Eerder nam het team in Emmer-Compascuum, een dorp in de gemeente Emmen, twee auto's in beslag. Tijdens het onderzoek kwamen deze voertuigen in beeld. De politie onderzoekt of de auto's een verbinding hebben met de woning in Riel. Het Team Grootschalig Opsporing is uitgebreid naar 30 rechercheurs. Auteur: Desir e Brabers

Soortgelijke berichten

Rechercheteam Riel verricht arrestaties
Riel

Politie heeft beeld over misdrijf Riel
Riel

Rechercheteam Riel verricht arrestatie
Riel

Man (43) zoekt oud ijzer op bouwterrein in Riel
Riel

Auto uitgebrand
Hoogeveen

Rechercheteam doet aanvullend onderzoek
Doetinchem

Verdachte aangehouden in moordzaak
Soesterberg

Wederom aanhouding in onderzoek Joanne Noordink
Aalten

Politie vindt stoffelijk overschot
Aalten

Vermissing Joanne Noordink in Opsporing Verzocht
Aalten

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio