Riel | straatinfo

overige politie meldingen

Rechercheteam Riel verricht arrestaties

overige

Het rechercheteam heeft gisteren, eind van de middag, op het bureau een 21-jarige vrouw uit Emmen en twee mannen van 20 en 50 jaar, beiden afkomstig uit Uden, aangehouden. Het drietal, dat zich vrijwillig bij de politie meldde, wordt verdacht van betrokkenheid bij een mogelijk ernstig misdrijf in een woning in Riel. De verdachten zijn op het bureau in verzekering gesteld en zullen aanstaande vrijdag worden voorgeleid aan de Rechter Commissaris.
Eerder, op 09 april jl, arresteerde de politie een 21-jarige vrouw uit Heesch. Ook zij wordt verdacht van betrokkenheid. De vrouw is een dag later, na onderzoek in vrijheid gesteld. De politie verrichtte tot op heden in de Rielse zaak in totaal 5 arrestaties. Een 37-jarige man uit 's-Gravenmoer werd op 06 april jl. aangehouden. Hij wordt ervan verdacht bij de start van de zaak het politieonderzoek te hebben belemmerd. Het Team Grootschalige Opsporing werkt op volle sterkte (30 rechercheurs) aan de zaak. Het rechercheteam startte op 20 maart een onderzoek naar aanleiding van het aantreffen van onder andere bloedsporen in een woning aan de Tilburgseweg. Gezien het sporenbeeld sloot en sluit de politie een ernstig misdrijf niet uit. Tijdens het onderzoek stuitte het team op aanwijzingen die leidden naar een woning in Odoorn. Op 01 april jl. werd de Odoornse woning hermetisch voor onderzoek afgesloten Ondersteund door de specialisten van het NFI wordt gekeken of er directe verbindingen zijn tussen de aangetroffen sporen in beide panden. Naast uitgebreide technische en tactische onderzoeken in zowel de woningen als de in beslag genomen voertuigen, stelde het team onder andere een buurtonderzoek in en hoorde tot op heden tientallen getuigen. auteur:Desir e Brabers

Soortgelijke berichten

Doorbraak in liquidatie-onderzoek: drie arrestaties
Huijbergen

Politie heeft beeld over misdrijf Riel
Riel

Arrestaties in Veen: 'Handen af van hulpverleners'
Veen

Rechercheteam Riel breidt onderzoek uit naar Drenthe (4)
Riel

Arrestaties tijdens voetbalwedstrijd
Utrecht

Tientallen arrestaties na ongeregeldheden
Veen

Twee arrestaties vanwege hennepcriminaliteit
Breda

Tien arrestaties na voetbalwedstrijd
Breda

Vijf arrestaties in drugsonderzoek
Tilburg

16 arrestaties bij hennepkwekerij
Lottum

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio